A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайловецький професійний аграрний ліцей

Радо чекаємо на вас.

Дата: 15.02.2021 11:00
Кількість переглядів: 160

У нашому ліцеї навчаються діти, які систематично дотримуються карантинних вимог та масочного режиму. Адміністрація ліцею піклується про життя та здоров’я дітей, бо створені сприятливі умови для навчання та проживання учнів в гуртожитку. У навчальному закладі є чудова актова зала для проведення позакласних виховних заходів, одна із кращих в області, є тренажерна зала для систематичних тренувань любителів спорту та зміцнення здоров’я кожного бажаючого.

Наш директор Ярослав Станіславович Реморов особистим прикладом показує учням, як треба слідкувати за своїм здоров’ям та вести здоровий спосіб життя, бо він постійно займається у тренажерній залі разом з учнями. Усі юнаки, не тільки ліцею, але і сільські та районні, хочуть бути схожими на свого наставника, адже він – триразовий Чемпіон України із пауерліфтингу, але не збирається зупинятися на досягнутому, а продовжує розвивати свою спортивну кар’єру. Ярослав Станіславович став депутатом Могилів-Подільської районної ради, щоб працювати над покращенням добробуту жителів району та зміцненням матеріально-технічної бази ліцею, щоб наш навчальний заклад був одним із кращих в області. Ми горді тим, що маємо такого керівника, який піклується про кожного учня та кожного виборця.

Усі педпрацівники ліцею працюють над тим, як зробити навчальний процес цікавим та змістовним. Керівники спортивних гуртків постійно проводять заняття спортивних гуртків та секцій, тут працюють гуртки за інтересами це: драматичний, танцювальний, вокальний, стрілецький, фотогурток, технічної творчості, предметні гуртки. Крім цього, здобувачі освіти мають можливість збалансовано  харчуватися в ліцейній їдальні, де щодня випікають свіжий хліб та здобну випічку, в меню - риба, м'ясо, вершкове масло, свіжі овочі та фрукти. В кожному навчальному кабінеті зроблено якісний капітальний ремонт, до послуг учнів сучасний комп’ютерний клас, вільний доступ до інтернету, працює бібліотека, в  кожній аудиторії комп’ютерна техніка, телевізор, сучасні меблі та навчальна і довідкова література. За станом здоров’я дітей слідкує медсестра, організацією позакласного дозвілля учнів займаються три вихователі,  соціальний педагог, практичний психолог, два керівники художньої самодіяльності, які здійснюють повну зайнятість учнів у позаурочний час.

Мабуть, кожному хотілось би навчатись в такому чудовому навчальному закладі, тому запрошуємо на навчання у мальовниче село Михайлівці, яке потопає у садках та виноградниках, кожне подвір’я прикрашають барвисті квіти, бо живуть тут працьовиті та гостинні люди.

У нас можна здобути професію кухаря-кондитера, водія і тракториста, квітникаря і лісника, бджоляра і будівельника, тож обирайте, кому що до вподоби!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора