A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайловецький професійний аграрний ліцей

Бесіда з поліцією

Дата: 24.02.2021 14:00
Кількість переглядів: 128

Цікава та змістовна зустріч учнів Михайловецького професійного аграрного ліцею із правоохоронцями району.

У Михайловецький професійний аграрний ліцей завітали інспектор ювенальної інспекції Могилів – Подільської РВП ГУНП у Вінницькій області Наталія Рудницька та дільничний офіцер поліції СПД №1 Вадим Яцько.

Це перша зустріч в 2021 році, ініційована адміністрацією ліцею з представниками правоохоронних органів, на яку запрошені учні – активісти кожної групи нашого закладу. Директор ліцею Реморов Я.С. запропонував учням уважно прислухатись до інформації та рекомендацій представників поліції, прослухати статті Закону України щодо захисту прав та обов’язків учнів і порекомендував виконувати їх поради.

Заступник директора з НВР Гаврилюк В.В. ознайомив гостей із сучасним кабінетом психолого – педагогічної реабілітації учнів, з матеріально – технічною базою ліцею та інноваційним обладнанням кабінетів та лабораторій. Потім відбулася цікава зустріч учнів із правоохоронцями. Інспектор Наталія Анатоліївна розповіла про кримінальну відповідальність за правопорушення: куріння в громадських місцях, вживання наркотичних речовин, спиртних напоїв та відповідальність за перебування молоді у нетверезому стані в громадських місцях. Учні задавали їй питання і отримували конкретну і зрозумілу відповідь відповідно до Кримінального Кодексу України. Дільничний офіцер Вадим Васильович дав поради як себе вести, щоб не порушувати громадський порядок, крім цього відбувся диспут, на якому розглядалися різноманітні ситуації, в яких учні повинні були вказати правильні відповіді.

До обговорення дитячого булінгу долучилась завуч ліцею Дячук Н.І., яка вказала про доречність співпраці з органами правопорядку, своєчасність інформування учнів про кримінальну відповідальність за правопорушення, про виховання молодого покоління із розумінням поваги один до одного, до старших та гідного ставлення до кожної особистості. Надія Іванівна подякувала запрошеним гостям за юридичну консультацію під час  зустрічі – дискусії та побажала, щоб такі зустрічі були систематичними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора