A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайловецький професійний аграрний ліцей

Дата: від до Скинути

ІІ Національного антибулінгового уроку від ГО «НЕ ЦЬКУЙ»

07 жовтня Михайловецький професійний аграрний ліцей долучився до ІІ Національного антибулінгового уроку від ГО "НЕ ЦЬКУЙ". Учні ознайомилися із видами цькування і які наслідки має булінг. Працівники психологічно -соціально служби ліцею Поперичнюк І.С., Добрянський О.В., Король М.І.  запропонувала підписати угоду про протидію булінгу, де учні пообіцяли зайняти активну позицію в протидії булінгу в нашому ліцеї.

13:51 07.10.2021

Відбувся випускний вечір для учнів Михайловецького ПАЛ

Червень місяць – традиційна пора випускних вечорів. І ось сьогодні довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань настало для випускників  Михайловецького професыйного аграрного лыцею. Урочистості, присвячені випуску 2021 року, відбувалися у приміщенні актова зала ліцею, у  красивій, ошатно вбраній   залі, де впевнені у собі, розумні й креативні учні отримали свідоцтва про освіту. З цією важливою подією випускників прийшли привітати Реморов Ярослав станіславович директор ліцею. Він бажали випускникам щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, наснаги та оптимізму. Багато ще теплих слів в цей вечір почули на свою адресу випускники від батьків, майстрів та вчителів ліцею. 

15:56 30.06.2021

Конкурс фітодизайнерської майстерності

Михайловецький професійний аграрний ліцей прийняв участь у обласній виставці - конкурсі фітодизайнерської майстерності "Весняний подарунок", присвячений Міжнародному жіночому дню - 8 Березня. Роботи учнів, викладачів ліцею.

01:49 04.03.2021

Бесіда з поліцією

Цікава та змістовна зустріч учнів Михайловецького професійного аграрного ліцею із правоохоронцями району.

14:00 24.02.2021

Радо чекаємо на вас.

У нашому ліцеї навчаються діти, які систематично дотримуються карантинних вимог та масочного режиму. Адміністрація ліцею піклується про життя та здоров’я дітей, бо створені сприятливі умови для навчання та проживання учнів в гуртожитку. У навчальному закладі є чудова актова зала для проведення позакласних виховних заходів, одна із кращих в області, є тренажерна зала для систематичних тренувань любителів спорту та зміцнення здоров’я кожного бажаючого.

11:00 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора