A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайловецький професійний аграрний ліцей

Третя вища наукова освіта директора Михайловецького професійного аграрного ліцею Реморова Ярослава.

Дата: 06.07.2021 11:06
Кількість переглядів: 107

Не зупиняючись на досягнутому директор своїм прикладом показує для студентів ліцею, викладачів та майстрів виробничого навчання, що здобувати вищу наукову освіту, це приклад для наслідування.

А позаду в нього Вінницький педагогічний інститут, спеціальність «Вчитель фізичної культури та захисту Вітчизни», Тернопільська академія народного господарства, спеціальність «Фінанси та банківська справа», а сьогодні 01.07.2021 р. закінчив – Житомирський національний університет, спеціальність «Менеджмент, керівник освітніми закладами»,  науковий ступінь магістр освіти з рекомендацією  вступу до аспірантури з підготовкою написання дисертації до кандидатської.

Іти в ногу з часом,  підвищувати свій науковий рівень і рівень освітян Михайловецького ліцею, які беруть приклад зі свого директора -  це великий стимул.  Як результат, 4 майстри виробничого навчання та заступник директора Гаврилюк В.В. здобули у 2021 році другу вищу освіту в аграрному університеті, а 5 майстрів в/н вступили на другу вищу, а це 25% від загальної кількості освітян ліцею.

Сподіваюся, що приклад директора, стане гарним поштовхом для подальшого підвищення освітнього рівня та професійного зростання не лише для педагогічного колективу, але й для учнів та випускників Михайловецького професійного аграрного ліцею.

Усім наснаги у добрих починаннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора