A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Михайловецький професійний аграрний ліцей

Турбота про учнів в Михайловецькому ліцеї.

Дата: 27.04.2021 10:06
Кількість переглядів: 132

Ми віремо, що у світі більше добрих людей, ніж недоброзичливих, адже порядність, благочинність та любов говорить про гарних і чуйних людей. Саме про таку сім’ю хочу розповісти на сторінках нашої газети, бо ми знайомимося із житлово – побутовими умовами проживання дітей - сиріт, які навчаються в Михайловецькому ліцеї.

Цього разу вирішили завітати в село Воронівці, де проживає прийомна сім’я Янчука Анатолія Івановича та Діни Вікторівни. Саме вони 13 років тому взяли двійко 4 – річних дітей із інтернату м.Жмеринки, бо мріяли про дівчинку, адже у них є рідний син, тож хотілося мати ще й доньку, але так сталося, що взяли на виховання дівчинку Вікторію та хлопчика Андрійка. Як розповідає Анатолій Іванович, що жодного разу не пошкодував, що взяв ще й хлопчика, бо він зразковий син, навчається у військовому училищі, мріє стати захисником нашої держави, а рідний син зараз у АТО, захищає кордони України. Донечка Вікторія навчається у Михаловецькому ліцеї, стане кухарем, кондитером, хоча раніше мріяла стати медичним працівником, як її мама, але ж дуже подобається їй готувати смачну їжу та пригощати маму і тата, і ця мрія незабаром здійсниться.

Приємно було бачити щасливу та усміхнену Вікторію, яка щиро обіймала батька, раділа зустрічі з нами, запитувала чи не пора їхати на уроки в ліцей, бо дуже скучила за друзями та вчителями. Донечка Вікторія з гордістю розповіла про маму і тата, показувала свою затишну кімнату, де вона готує домашні завдання, спілкується з одногрупниками та викладачами через інтернет. Звичайно, дуже добре, коли люди так піклуються про прийомних дітей, бо тут створені прекрасні умови для життя та дозвілля дітей. Ми задоволені, що наші учні щасливі і проживають з люблячими батьками, і радіємо, що такі чудові діти навчаються у Михайловецькому професійному аграрному ліцеї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора